Städtips

För att göra flyttstädningen enkel för dig, visar vi här ett antal städtips

Spis och ugn

Under flyttstädning rengör vi spisplattor och ovansidan samt plåtar och galler. Bakom spisen rengörs så att sidor och golv blir rena. Vi rengör även spisfläkt, kåpa, filter, ugn och värmeskåp.

Kyl och frys

Under flyttstädning rengörs kyl och frys men vi använder inte skarpa föremål som kan orsaka skador på kylen. Lådorna rengörs och torkas rent. Vi låter dörrarna öppet efteråt så att luften komma till.

Skåp, väggar och golv

Under flyttstädning tvättas diskbänken, vasken och skärbrädan. Invändig och utvändig rengöring och torkning av skåp samt rengöring av kakel och kryddhyllan.

Vardagsrummet

I flyttstädning in går fönsterputsning både på insidan och utsidan samt mellan glasen. Rengöring av persienner, snickerier och element. Avdamning av väggar och tak.

Sovrummet

I flyttstädning ingår torkning av golv och innerdörrar. Eventuella klisterrester från heltäckningsmattor tas bort och golvet rengörs.

Toalett

Under flyttstädning rengörs WC-stol och kalkas av vid behov, både under och bakom. Vi rengör av kröken, vattenledningar och andra rör.

Tvättställ

Tvättning med milda rengöringsmedel som är skonsam för miljön. Rengöring av undersidan på tvättstället, vattenlåset och röret.

Badkar

I flyttstädning ingår rengöring av badkar med milda rengöringsmedel som är skonsam för miljön. Vi tar av fronten och rengör bakom badkar samt rensar golvbrunnen.